Debbie Brakhoven

bruidskapsels - bruidsmake-up - hairextensions - hair & make-up

Hairextensions

Hairweft (Prijzen)

Baal jij van je fijne haar en wil je graag extra volume en/of extra lengte? Dan kunnen wij jou zeker helpen!

Onze invisible techniek is de perfecte oplossing voor vrouwen met dun, fijn haar. Vergeet zorgen over zichtbare microringen. Bij ons zijn ze discreet verborgen tussen de weftbanen! Je kan je haar zelfs moeiteloos in een hoge staart dragen.

Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht en comfort. Kom genieten van een rustige, privé-salonervaring terwijl we je haar transformeren met hoogwaardige extensions van topkwaliteit. Met een ultra dun randje zonder terugslag bieden onze weften optimaal comfort en onzichtbaarheid. Voel je zelfverzekerd en stralend met prachtig haar dat moeiteloos blend met je eigen lokken!

Bij onze hairextensions streven we altijd naar perfectie. Onze extensions zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Met de juiste zorg kunnen onze hairextensions wel 12+ maanden meegaan, waardoor je langdurig kunt genieten van je prachtige haren!

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis intake. We staan klaar om je het haar van je dromen te geven!

Je kunt gespreid betalen in 4 termijnen.


Clip-ins (Prijzen)

Langer en voller haar in een handomdraai!
Clip-in extensions zijn haren die zijn vastgenaaid op een baan (weft) met daaraan clips.
Met die stevige clips zet ik de extra banen tussen je eigen haar. Ideaal voor je bruiloft of een ander feest. Ik zorg voor een geweldige look. Je kan de clip-ins nog 6 maanden gebruiken want ze zijn eenvoudig zelf te bevestigen. De clip-ins zijn te bestellen in elke kleur. Ook ombre en gemixte kleuren zijn verkrijgbaar. Zo matcht het altijd perfect met je eigen haar. 
Ik bepaal aan de hand van jouw wensen de ideale lengte en dikte van het haar.

© 2023 Debbie Brakhoven | Algemene voorwaarden | Privacybeleid