Debbie Brakhoven

bruidskapsels - bruidsmake-up - hairextensions - hair & make-up

Visagie lessen

Ben jij klaar om je visagievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Laten we ons dan een weg banen door de heerlijke wereld van make-up. Ik hou van toveren met make-up en ik ben hier om jou en je penselen te begeleiden op een reis vol plezier, kleur en… misschien een vleugje glitter!

Nu, ik kan me voorstellen dat je je afvraagt: “Waarom zou ik lessen volgen bij jou?” Nou, laat me je vertellen, ik heb meer dan 20 jaar ervaring als visagist. Twintig jaar! Dat is heeeeel veel ervaring in het beschilderen van ontelbaar veel gezichten.

Laten we het hebben over jou. Ben je een beginnende visagist die zijn of haar eerste penseel nog moet vasthouden? Geen zorgen, ik zal je stap voor stap begeleiden. Ben je een ervaren make-upartiest die nieuwe technieken wil leren? Ik zal je uitdagen om uit je comfort zone te stappen. Ik zorg ervoor dat je nooit een saai moment beleeft tijdens onze lessen.

Wat kun je verwachten van mijn lessen? Nou, alles behalve het gewone! We duiken in de geheimen van contouren, highlighten en bronzers, zodat je iedereen kunt laten geloven dat ze zojuist van een tropisch eiland zijn teruggekeerd, zelfs als ze eigenlijk vastzitten in een druilerige buitenwijk. We zullen ook experimenteren met kleur zoals Picasso dat deed, maar dan zonder de kubistische stijl (tenzij je daar specifiek om vraagt – ik ben niet bang voor een uitdaging!).

Oh, en laten we de magie van valse wimpers niet vergeten! Ja, we gaan verder dan de grenzen van de natuurlijke wimperwereld!

Dus, als je klaar bent om je innerlijke Picasso te ontdekken, je penseelvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en samen met mij enkele van de meest gekke, creatieve en verbluffende make-uplooks te creëren, schrijf je dan in voor mijn lessen. Wees voorbereid op een wild avontuur vol lachbuien, klodders foundation die in slow motion door de lucht vliegen (het gebeurt meestal alleen op maandagen) en de kans om jezelf te transformeren in een make-upgoeroe waar je altijd al van droomde!

Wat heb je nodig:

  • Breng je eigen kwasten en make-up mee. Ik heb alles ook klaarliggen maar het is fijn om te zien wat je met je eigen spullen kan.
  • Een model. Mocht dat lastig zijn kan ik helpen bij regelen van een model.
  • Inspiratie! ( foto’s zijn meer dan welkom)

© 2023 Debbie Brakhoven | Algemene voorwaarden | Privacybeleid