Debbie Brakhoven

Bruidskapsels|Bruidsmake-up Hairextensions|Hair&make-up|Haarkleuring

Haarkleuringen

Voor welke haarkleuring ga jij? Neem bij vragen gerust contact want op maat gemaakte kleuringen zijn ook mogelijk.

Full Color Prijzen

Permanent of Demi Permanent
Een volledige kleuring voor het hele haar


Root touch-up Prijzen

Permanent of Demi Permanent
Ideaal voor grijsdekking, om jouw natuurlijke kleur iets op te lichten of voor een root shadow.


Highlights/Lowlights Prijzen

Voor een mooi opgelicht effect voor ieder haartype. Deze techniek kan in meerdere combinaties worden toegepast. Zo kun je met verschillende tinten dimensie in het haar creëren.
Bij highlights wordt er altijd gebruik gemaakt van een Bond Builder. Deze beschermt en hersteld het haar tijdens het ontkleuringsproces. Na deze behandeling wordt het gebruik een toner geadviseerd voor het mooiste resultaat. Deze is bij de prijs inbegrepen.


Face frame highlight Prijzen

Met deze techniek wordt de faceframe en de bovenste laag van het haar mooi opgelicht. Kan ook gebruikt worden voor een snelle touch up van bestaande highlights tussen de uitgebreide highlight behandelingen door.


Dimensional Balayage/Foilyage Prijzen

Een op maat gemaakte kleuring met verschillende ‘niet standaard’ technieken. Het eindresultaat is dimensional met prachtige kleurschakeringen. Ook bij Dimensional Balayage/Foilyage wordt er altijd gebruik gemaakt van een Bond Builder.


Toner Prijzen

Een Demi permanente kleuring voor na het highlighten/balayage/foilyage. Ook geschikt om je highlights weer op te laten frissen en je haar weer te laten stralen.


Color Melt Prijzen

Permanent of Demi Permanent

Een mooie zachte overloop van aanzet tot punten met twee of drie kleuren.


Kleurcorrectie Prijzen

Wil je een drastische kleurverandering? Dit noemen we kleurcorrectie en dit soort behandelingen kunnen soms wel de hele dag duren. Vaak moet de behandeling in meerdere fases gesplitst worden voor een mooi, gezond en gewenst resultaat.


Simplex treatment Prijzen

Is je haar droog en beschadigd? Dan is een Simplex behandeling de oplossing. Simplex hersteld en vermenigvuldigt de zwavelbruggen waardoor er een nieuwe interne structuur binnen het haar ontstaat zelfs bij extreem beschadigd haar. Herbouwt onmiddellijk keratine eiwitketens, geeft elasticiteit, kracht en weerstand aan het haar. Polijst de haarvezel, waardoor deze beter bestand is tegen chemische behandelingen. Na een Simplex behandeling is je haar sterk, glanzend en makkelijk doorkambaar.

© 2024 Debbie Brakhoven | Algemene voorwaarden | Privacybeleid