Debbie Brakhoven

Bruidskapsels|Bruidsmake-up Hairextensions|Hair&make-up|Haarkleuring

Invisible Hairextensions

Invisible hairextensions (Prijzen)

Baal jij van je fijne haar en wil je graag extra volume en/of extra lengte met behulp van hairextensions? Dan kunnen wij jou zeker helpen!

Onze invisible techniek is de perfecte oplossing voor vrouwen met dun, fijn haar.

Geen zorgen over zichtbare hairextensions. Je kan je haar zelfs moeiteloos in een hoge staart dragen. Onze hairextensions hebben het dunste randje op de markt!

Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht en comfort. Kom genieten van een rustige salonervaring terwijl we je haar transformeren met hoogwaardige extensions van topkwaliteit. Met een ultra dun randje zonder terugslag bieden onze weften optimaal comfort en onzichtbaarheid. Voel je zelfverzekerd en stralend met prachtig haar dat moeiteloos blend met je eigen lokken!

Bij onze hairextensions streven we altijd naar perfectie. Onze extensions zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Met de juiste zorg kunnen onze hairextensions wel 12+ maanden meegaan, waardoor je langdurig kunt genieten van je prachtige haren!

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis intake. We staan klaar om je het haar van je dromen te geven!

Je kunt gespreid betalen in 4 termijnen.


© 2024 Debbie Brakhoven | Algemene voorwaarden | Privacybeleid